- Συναγερμός στα Βαλκάνια: «Στα όπλα» Βελιγράδι – Πρίστινα "". Skip to main content

Αδιόρθωτος αλητάμπουρας και μέγας ηθοποιός με δυο Όσκαρ!

Η μεγάλη αλήθεια. Δεν έχει καμιά σχέση με το ταλέντο και την αξία του καλλιτέχνη ο χαρακτήρας του. Τεράστιοι μουσικοί, ηθοποιοί, συγγραφείς είναι αληταράδες του κερατά. Στην προσωπική τους ζωή κουβαλάνε ένα κάρο ανωμαλίες, διαφόρων ειδών ακρότητες. Μήπως έχει αλήθεια και το άλλο. Δεν θα έβγαινε το χάρισμα τους, το δωρισμένο σ΄αυτούς ταλέντο, αν δεν ήταν και λίγο... παλιάνθρωποι. Μας δίνει την ευκαιρία η αναφορά σήμερα στον βραβευμένο και ποιοτικό κινηματογραφικό ηθοποιό Sean Justin Penn, ο οποίος γεννήθηκε το 1960, σα σήμερα 17 Αυγούστου, από γονείς ηθοποιούς. Έγινε ο σταρ με φάτσα απόλυτου αληταρά. Κοψιά παράνομου του πεζοδρομίου, του φτηνού εγκληματικού περιθωρίου. Τίποτα μικροκλοπές, ίσως βαποράκι βρωμογειτονιάς. Ο ορισμός της αντικοινωνικότητας, της αναίδειας στα μάτια του, στα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Τον Σων Πεν είναι αδύνατον να τον δεις στο γκισέ τραπεζικό υπάλληλο, έναν πλασιέ, δικηγόρο, ιατρό.

Συναγερμός στα Βαλκάνια: «Στα όπλα» Βελιγράδι – Πρίστινα


A generic square placeholder image with rounded corners in a figure.

«Φωτιά» στα Βαλκάνια και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα σε Σερβία και Κοσυφοπέδιο βάζει το ζήτημα της αλλαγής των πινακίδων.

Οι σειρήνες ήχησαν το μεσημέρι στο κέντρο της Βόρειας Μιτροβίτσας, στο Κόσοβο, η οποία κατοικείται από Σέρβους. Την είδηση μετέδωσε η σερβική εφημερίδα Danas. Την ίδια στιγμή σύμφωνα με την ιστοσελίδα oopstop.com σε αναρτήσεις σε κοινωνικά δίκτυα ήχοι πυροβολισμών φέρονται να ακούγονται στους δρόμους.

Οι σειρήνες σύμφωνα με το δημοσίευμα άρχισαν να ηχούν περίπου στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής και να καλούνται οι πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους και να μείνουν μακριά από τα παράθυρα.

Ενώ τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν επίσης ένοπλες συγκρούσεις στα σύνορα Σερβίας-Κοσόβου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Evening News» οι κάτοικοι ήδη χτίζουν οδοφράγματα στη θέση Ρουντάρε, στον αυτοκινητόδρομο Πρίστινα-Λεπόσλαβιτς και κοντά στην πόλη Ζβετσάν, οι δρόμοι είναι αποκλεισμένοι.

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς σε δηλώσεις του κάλεσε την Πρίστινα και τις δυτικές δυνάμεις να αποφύγουν τη σύγκρουση, διαμηνύοντας ωστόσο ότι θα χρησιμοποιήσει βία εάν διωχθούν Σέρβοι.

«Η έκκλησή μου προς όλους είναι να προσπαθήσουν να διατηρήσουν την ειρήνη με σχεδόν οποιοδήποτε κόστος. Ζητώ από τους Αλβανούς να συνέλθουν, από τους Σέρβους να μην υποκύπτουν σε προκλήσεις, αλλά ζητώ επίσης από τους εκπροσώπους των ισχυρών και μεγάλων χωρών, που έχουν αναγνωρίσει τη λεγόμενη ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου, να δώσουν λίγη προσοχή στο διεθνές δίκαιο και στην πραγματικότητα επί τόπου και να μην επιτρέψουν στους προστατευόμενούς τους να προκαλέσουν συγκρούσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρβος πρόεδρος.

in.gr

Comments

Το Πρότζεκτ των Μαρτυριών

Rumble — https://www.vaxtestimonies.org/el/ - Το Πρότζεκτ των Μαρτυριών δημιουργήθηκε για να παρέχει μια πλατφόρμα για όλους όσους επλήγησαν μετά τη λήψη των εμβολίων κατά του Covid-19 και να βεβαιωθεί ότι οι φωνές τους ακούγονται, καθώς δεν ακούγονται στα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης. Ελπίζουμε ότι αυτό το έργο θα ενθαρρύνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να πουν την ιστορία τους.

Το Πρότζεκτ των Μαρτυριών - The testimonies project - Greek translation


Popular posts from this blog

Norwegian Government Refuses To Recommend COVID Vaccines For Children

In Brief The Facts: The Norwegian government has stated that it will not recommend COVID vaccines for children. Vaccines are still available for children if parents request it. They cite concerns over vaccine side effects, as well the fact that COVID death and hospitalization risk for children is very rare. They also acknowledge the power of natural immunity. Reflect On: Why isn't evidence based medicine and science being used to make health policy in many countries around the world during COVID? Pause - set your Pulse... Take a breath. Release the tension in your body. Place attention on your physical heart. Breathe slowly into the area for 60 seconds, focusing on feeling a sense of ease. Click here to learn why we suggest this. The Norwegian government is taking advice from their Institute of Public Health, who has stated that it has not recommended that all children aged fifteen and under be vaccinated. They are taking this ap

Άποψη

 

Άποψη