- Με πυρηνική ομπρέλα απαντά η Μόσχα σε είσοδο της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ "". Skip to main content

Αδιόρθωτος αλητάμπουρας και μέγας ηθοποιός με δυο Όσκαρ!

Η μεγάλη αλήθεια. Δεν έχει καμιά σχέση με το ταλέντο και την αξία του καλλιτέχνη ο χαρακτήρας του. Τεράστιοι μουσικοί, ηθοποιοί, συγγραφείς είναι αληταράδες του κερατά. Στην προσωπική τους ζωή κουβαλάνε ένα κάρο ανωμαλίες, διαφόρων ειδών ακρότητες. Μήπως έχει αλήθεια και το άλλο. Δεν θα έβγαινε το χάρισμα τους, το δωρισμένο σ΄αυτούς ταλέντο, αν δεν ήταν και λίγο... παλιάνθρωποι. Μας δίνει την ευκαιρία η αναφορά σήμερα στον βραβευμένο και ποιοτικό κινηματογραφικό ηθοποιό Sean Justin Penn, ο οποίος γεννήθηκε το 1960, σα σήμερα 17 Αυγούστου, από γονείς ηθοποιούς. Έγινε ο σταρ με φάτσα απόλυτου αληταρά. Κοψιά παράνομου του πεζοδρομίου, του φτηνού εγκληματικού περιθωρίου. Τίποτα μικροκλοπές, ίσως βαποράκι βρωμογειτονιάς. Ο ορισμός της αντικοινωνικότητας, της αναίδειας στα μάτια του, στα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Τον Σων Πεν είναι αδύνατον να τον δεις στο γκισέ τραπεζικό υπάλληλο, έναν πλασιέ, δικηγόρο, ιατρό.

Με πυρηνική ομπρέλα απαντά η Μόσχα σε είσοδο της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ


Με πυρηνική ομπρέλα απαντά η Μόσχα σε είσοδο της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ
Ως μια ανησυχητική εξέλιξη που θα χαλάσει τις ισορροπίες στη Βαλτική αντιμετωπίζει η Ρωσία το ενδεχόμενο να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ η Φινλανδία και η Σουηδία.

«Δεν θα μπορούμε να μιλάμε πια για καθεστώς απαλλαγμένο από πυρηνικά στη Βαλτική, οι ισορροπίες θα πρέπει να αποκατασταθούν», ανέφερε ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ, πρώην Πρόεδρος της Ρωσίας και αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της χώρας, κληθείς να σχολιάσει το σενάριο οι δύο σκανδιναβικές χώρες να γίνουν μέλη της Συμμαχίας. 

«Μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει ανάλογα μέτρα και δεν σκοπεύαμε να το πράξουμε», πρόσθεσε ο ίδιος, συμπληρώνοντας ότι πιθανή ένταξη για Ελσίνκι και Στοκχόλμη θα σηματοδοτεί «τη δημιουργία δύο ακόμη αντιπάλων» για τη Μόσχα.  

Την Τετάρτη η Φινλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μαρίν δήλωσε ότι η χώρα της θα προβεί σε απόφαση σχετικά με την ένταξή της στο ΝΑΤΟ «εντός εβδομάδων και όχι μηνών».

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τη Σουηδή ομόλογό της Μαγκνταλένα Άντερσον, η Μαρίν ανακοίνωσε τα παραπάνω, τη στιγμή που η φινλανδική κυβέρνηση κατέθεσε μια έκθεση στο Κοινοβούλιο σχετικά με τις αλλαγές που σημειώνονται στην περιοχή σε ό,τι αφορά την ασφάλεια, ανοίγοντας και επισήμως τον δρόμο για τις σχετικές συζητήσεις.

Εθεάθησαν ρωσικά στρατεύματα στα σύνορα με τη Φινλανδία

Μάλιστα, οι δηλώσεις της Μαρίν φαίνεται πως πυροδότησαν την άμεση αντίδραση της Μόσχας, η οποία μετέφερε στρατεύματα στα σύνορά της με τη Φινλανδία.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter, Ρώσοι φαίνονται να μεταφέρουν αυτοκινούμενα οπλικά συστήματα προς τα σύνορα με τη Φινλανδία. Το οπτικοακουστικό υλικό αναπαρήγαγε η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», όμως η γνησιότητά του δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Στο επίμαχο βίντεο απεικονίζεται βαρύς στρατιωτικός εξοπλισμός, συμπεριλαμβανομένων πυραυλικών συστημάτων, να κατευθύνεται προς τα σύνορα της σκανδιναβικής χώρας περνώντας μπροστά από μια πινακίδα, με την επιγραφή «Προς Ελσίνκι».

 

 

Το Κρεμλίνο δεν έκρυψε στιγμή τη δυσαρέσκειά του για τις δηλώσεις της Φινλανδής πρωθυπουργού. Ο Ντμίτρι Πεσκόφ χρησιμοποίησε έναν δυσοίωνο ευφημισμό, τονίζοντας ότι μια τέτοια κίνηση από την πλευρά της Φινλανδίας «δεν θα βελτίωνε την κατάσταση ασφαλείας στην Ευρώπη». Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι το ΝΑΤΟ «προσανατολίζεται προς μια αντιπαράθεση με τη Ρωσία».

Στις 26 Φεβρουαρίου, δύο ημέρες μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ο Βλαντίμιρ Πούτιν απείλησε ευθέως τη Φινλανδία για το ενδεχόμενο ένταξής της στο ΝΑΤΟ.

Η Φινλανδία μοιράζεται σύνορα μήκους 1.340 χιλιομέτρων με τη Ρωσία και έχει σαφώς επηρεαστεί από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Εκτός από τη Φινλανδία, και η Σουηδία συζητάει το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει το καθεστώς ουδετερότητας και να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.

Comments

Το Πρότζεκτ των Μαρτυριών

Rumble — https://www.vaxtestimonies.org/el/ - Το Πρότζεκτ των Μαρτυριών δημιουργήθηκε για να παρέχει μια πλατφόρμα για όλους όσους επλήγησαν μετά τη λήψη των εμβολίων κατά του Covid-19 και να βεβαιωθεί ότι οι φωνές τους ακούγονται, καθώς δεν ακούγονται στα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης. Ελπίζουμε ότι αυτό το έργο θα ενθαρρύνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να πουν την ιστορία τους.

Το Πρότζεκτ των Μαρτυριών - The testimonies project - Greek translation


Popular posts from this blog

Norwegian Government Refuses To Recommend COVID Vaccines For Children

In Brief The Facts: The Norwegian government has stated that it will not recommend COVID vaccines for children. Vaccines are still available for children if parents request it. They cite concerns over vaccine side effects, as well the fact that COVID death and hospitalization risk for children is very rare. They also acknowledge the power of natural immunity. Reflect On: Why isn't evidence based medicine and science being used to make health policy in many countries around the world during COVID? Pause - set your Pulse... Take a breath. Release the tension in your body. Place attention on your physical heart. Breathe slowly into the area for 60 seconds, focusing on feeling a sense of ease. Click here to learn why we suggest this. The Norwegian government is taking advice from their Institute of Public Health, who has stated that it has not recommended that all children aged fifteen and under be vaccinated. They are taking this ap

Άποψη

 

Άποψη