- Η Μόσχα ανακοίνωσε μονομερή μείωση στρατιωτικής δραστηριότητας στην Ουκρανία "". Skip to main content

Αδιόρθωτος αλητάμπουρας και μέγας ηθοποιός με δυο Όσκαρ!

Η μεγάλη αλήθεια. Δεν έχει καμιά σχέση με το ταλέντο και την αξία του καλλιτέχνη ο χαρακτήρας του. Τεράστιοι μουσικοί, ηθοποιοί, συγγραφείς είναι αληταράδες του κερατά. Στην προσωπική τους ζωή κουβαλάνε ένα κάρο ανωμαλίες, διαφόρων ειδών ακρότητες. Μήπως έχει αλήθεια και το άλλο. Δεν θα έβγαινε το χάρισμα τους, το δωρισμένο σ΄αυτούς ταλέντο, αν δεν ήταν και λίγο... παλιάνθρωποι. Μας δίνει την ευκαιρία η αναφορά σήμερα στον βραβευμένο και ποιοτικό κινηματογραφικό ηθοποιό Sean Justin Penn, ο οποίος γεννήθηκε το 1960, σα σήμερα 17 Αυγούστου, από γονείς ηθοποιούς. Έγινε ο σταρ με φάτσα απόλυτου αληταρά. Κοψιά παράνομου του πεζοδρομίου, του φτηνού εγκληματικού περιθωρίου. Τίποτα μικροκλοπές, ίσως βαποράκι βρωμογειτονιάς. Ο ορισμός της αντικοινωνικότητας, της αναίδειας στα μάτια του, στα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Τον Σων Πεν είναι αδύνατον να τον δεις στο γκισέ τραπεζικό υπάλληλο, έναν πλασιέ, δικηγόρο, ιατρό.

Η Μόσχα ανακοίνωσε μονομερή μείωση στρατιωτικής δραστηριότητας στην Ουκρανία


Η Μόσχα ανακοίνωσε μονομερή μείωση στρατιωτικής δραστηριότητας στην Ουκρανία
Δεν είχε προλάβει να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος των συνομιλιών Ρωσίας και Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη όταν η Μόσχα, με ανακοίνωσή της, χαρακτήρισε αυτές τις επαφές για πρώτη φορά από την αρχή του πολέμου ως «ουσιαστικότατες συνομιλίες», επισημαίνει στο πρωτοσέλιδο της η γαλλική Le Monde, λίγο πριν τις 17:15 της Τρίτης. Οι συζητήσεις στην Κωνσταντινούπολη κράτησαν αυτή τη φορά τέσσερις ολόκληρες ώρες και σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από τους τοίχους του Κρεμλίνου, η ουκρανική πλευρά πρότεινε την αποδοχή καθεστώτος ουδετερότητας για το κράτος της Ουκρανίας, το οποίο θα συνοδεύεται από μια διεθνή συμφωνία εγγυήσεων ασφάλειας.

Αμέσως μετά και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν από τη ρωσική πρωτεύουσα το διεθνές δίκτυο CNN και η γαλλική Le Monde, προκειμένου η ρωσική ηγεσία να δηλώσει εμφατικά την αλλαγή των μέχρι σήμερα υφισταμένων δεδομένων ανακοίνωσε πως «μειώνει δραστικά τη δραστηριότητα των ενόπλων δυνάμεων στους τομείς του Κιέβου και του Τσερνίχιβ». Στην εξαιρετικά σημαντική για τις εξελίξεις δήλωση προέβη ο υπουργός Αμύνης της Ρωσίας, Αλεξάντερ Φομίν, μετά το πέρας των συνομιλιών μεταξύ της ρωσικής και της ουκρανικής αντιπροσωπείας.

Εικοσιτέσσερις ώρες πριν, η ουκρανική πλευρά ανακοίνωσε στο Ιρπίν, μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από το κέντρο του Κιέβου, πως η μικρή αυτή πόλη-κλειδί για την άμυνα της ουκρανικής πρωτεύουσας απελευθερώθηκε από τις ουκρανικές δυνάμεις. Τόσο οι ΗΠΑ, όσο και η Μεγάλη Βρετανία, αλλά και η Γαλλία υποδέχτηκαν με πολύ μεγάλη επιφύλαξη αυτή την ανακοίνωση για την ανακατάληψη του Ιρπίν. Μόλις 24 ώρες αργότερα, έγινε αντιληπτό πως η ανακατάληψη αυτή πραγματοποιήθηκε μετά από την εθελούσια αποχώρηση, από κάποιες θέσεις στο μέτωπο, του ρωσικού στρατού.

Στην Κωνσταντινούπολη, τώρα, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με περισσή ικανοποίηση ανακοίνωσε τη «σημαντικότερη πρόοδο που έχει σημειωθεί σε διπλωματικό επίπεδο από την έναρξη του πολέμου», αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα πως οι συνομιλίες αυτές δεν θα συνεχίζονταν την Τετάρτη, 30 Μαρτίου, όπως είχε σχεδιαστεί. Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου ανακοίνωσε όμως πως «εφεξής θα είναι οι υπουργοί Εξωτερικών των δυο χωρών που θα πρέπει να συναντηθούν προκειμένου να επιλυθούν όλα τα δύσκολα προβλήματα που εκκρεμούν». Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, οι επικεφαλής των δυο αντιπροσωπειών βρέθηκαν κάποια στιγμή να συνομιλούν τετ α τετ στο περιθώριο των συνομιλιών.

Επακολούθησε η δέσμευση της Ρωσίας, την οποία η γαλλική Le Monde εκτιμά ως «υπόσχεση για τη δραστική μείωση της στρατιωτικής δραστηριότητας των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στο βόρειο-βορειοανατολικό μέτωπο της Ουκρανίας». «Οι διαπραγματεύσεις επί μιας συμφωνίας για την εγκαθίδρυση καθεστώς ουδετερότητας μη πυρηνικού χαρακτήρα της Ουκρανίας έχουν ήδη εισέλθει σε μα διάσταση συζητήσεων επί του πρακτέου. Έτσι αποφασίστηκε, προκειμένου να ενισχυθεί η εκατέρωθεν εμπιστοσύνη, η δραστική μείωση της στρατιωτικής δραστηριότητας σε δυο μέτωπα στο Κίεβο και το Τσερνίχιβ», ανακοίνωσε στην Κωνσταντινούπολη ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Αλεξάντερ Φομίν. Ο ίδιος ο επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας και εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Βλάντιμιρ Μεντίνσκι, έκανε λόγο για «ουσιαστικές συνομιλίες και πως οι ξεκάθαρες προτάσεις της Ουκρανίας που στοχεύουν σε μια συμφωνία πρόκειται να μελετηθούν σε βάθος και εν συνέχεια να τεθούν υπόψιν του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν».

Στη συνέχεια ο Βλάντιμιρ Μεντίνσκι προέβη σε μια ακόμα δήλωση, η οποία προφανώς εκτιμήθηκε πολύ θετική από τους παγκόσμιους οικονομικούς παράγοντες. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε: «μια συνάντηση των ηγετών Βολοντιμίρ Ζελένσκι, της Ουκρανίας και Βλαντίμιρ Πούτιν, της Ρωσίας, ομού μετά των εκπροσώπων των εγγυητριών χωρών θα μπορούσε να είναι δυνατή σε περίπτωση κατάληξης σε συμφωνία για να δοθεί ένα τέλος στις εχθροπραξίες».


Comments

Το Πρότζεκτ των Μαρτυριών

Rumble — https://www.vaxtestimonies.org/el/ - Το Πρότζεκτ των Μαρτυριών δημιουργήθηκε για να παρέχει μια πλατφόρμα για όλους όσους επλήγησαν μετά τη λήψη των εμβολίων κατά του Covid-19 και να βεβαιωθεί ότι οι φωνές τους ακούγονται, καθώς δεν ακούγονται στα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης. Ελπίζουμε ότι αυτό το έργο θα ενθαρρύνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να πουν την ιστορία τους.

Το Πρότζεκτ των Μαρτυριών - The testimonies project - Greek translation


Popular posts from this blog

Norwegian Government Refuses To Recommend COVID Vaccines For Children

In Brief The Facts: The Norwegian government has stated that it will not recommend COVID vaccines for children. Vaccines are still available for children if parents request it. They cite concerns over vaccine side effects, as well the fact that COVID death and hospitalization risk for children is very rare. They also acknowledge the power of natural immunity. Reflect On: Why isn't evidence based medicine and science being used to make health policy in many countries around the world during COVID? Pause - set your Pulse... Take a breath. Release the tension in your body. Place attention on your physical heart. Breathe slowly into the area for 60 seconds, focusing on feeling a sense of ease. Click here to learn why we suggest this. The Norwegian government is taking advice from their Institute of Public Health, who has stated that it has not recommended that all children aged fifteen and under be vaccinated. They are taking this ap

Άποψη

 

Άποψη