- Ο Ερντογάν έκλεισε τα Στενά "". Skip to main content

Αδιόρθωτος αλητάμπουρας και μέγας ηθοποιός με δυο Όσκαρ!

Η μεγάλη αλήθεια. Δεν έχει καμιά σχέση με το ταλέντο και την αξία του καλλιτέχνη ο χαρακτήρας του. Τεράστιοι μουσικοί, ηθοποιοί, συγγραφείς είναι αληταράδες του κερατά. Στην προσωπική τους ζωή κουβαλάνε ένα κάρο ανωμαλίες, διαφόρων ειδών ακρότητες. Μήπως έχει αλήθεια και το άλλο. Δεν θα έβγαινε το χάρισμα τους, το δωρισμένο σ΄αυτούς ταλέντο, αν δεν ήταν και λίγο... παλιάνθρωποι. Μας δίνει την ευκαιρία η αναφορά σήμερα στον βραβευμένο και ποιοτικό κινηματογραφικό ηθοποιό Sean Justin Penn, ο οποίος γεννήθηκε το 1960, σα σήμερα 17 Αυγούστου, από γονείς ηθοποιούς. Έγινε ο σταρ με φάτσα απόλυτου αληταρά. Κοψιά παράνομου του πεζοδρομίου, του φτηνού εγκληματικού περιθωρίου. Τίποτα μικροκλοπές, ίσως βαποράκι βρωμογειτονιάς. Ο ορισμός της αντικοινωνικότητας, της αναίδειας στα μάτια του, στα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Τον Σων Πεν είναι αδύνατον να τον δεις στο γκισέ τραπεζικό υπάλληλο, έναν πλασιέ, δικηγόρο, ιατρό.

Ο Ερντογάν έκλεισε τα Στενά


Ο Ερντογάν έκλεισε τα Στενά
Έπειτα από τηλεφωνική συνομιλία του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν, με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, η Άγκυρα αποφάσισε να εφαρμόισει το άρθρο 19 της Συνθήκης του Μοντρέ και να κλείσει τα Στενά του Βοσπόρου για τη διέλευση πολεμικών σκαφών τον παράκτιων χωρών που βρέχονται από τη Μαύρη Θάλασσα.

Πρόκειται για μία απόφαση που ευθυγραμμίζει την Τουρκία με τις αποφάσεις του ΝΑΤΟ και τις πολιτικές επιλογές της Ουάσινγκτον με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δηλαδή, το ενδεχόμενο να εκληφθεί αυτή η απόφαση της Τουρκίας ως μείζονος σημασίας επιθετική ενέργεια της Άγκυρας προς τα ρωσικά συμφέροντα.

Το επιχείρημα ότι η απαγόρευση διέλευσης από τα Στενά αφορά και στα αμερικανικά πολεμικά σκάφη, καθώς και σε αυτά του ΝΑΤΟ, δεν είναι πειστικό, αφού τόσο οι ΗΠΑ όσο και οι ευρωπαϊκές χώρες έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα εμπλακούν σε πολεμικές επιχειχειρήσεις απευθείας με τη Ρωσία ή μέσω Ουκρανίας.

«Προειδοποιήσαμε όλες τις παράκτιες χώρες να μην περάσουν πολεμικά πλοία τους από τα Στενά, εφαρμόζοντας τη Συνθήκη του Μοντρέ», δήλωσε στον Μπλίνκεν ο Τσαβούσογλου. Σύμφωνα με το τουρκικό ΥΠΕΞ, κατά τη συνομιλία με τον επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας συζητήθηκε η ανθρωπιστική κατάσταση που προέκυψε μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία και η διασφάλιση της κατάπαυσης του πυρός.

Comments

Το Πρότζεκτ των Μαρτυριών

Rumble — https://www.vaxtestimonies.org/el/ - Το Πρότζεκτ των Μαρτυριών δημιουργήθηκε για να παρέχει μια πλατφόρμα για όλους όσους επλήγησαν μετά τη λήψη των εμβολίων κατά του Covid-19 και να βεβαιωθεί ότι οι φωνές τους ακούγονται, καθώς δεν ακούγονται στα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης. Ελπίζουμε ότι αυτό το έργο θα ενθαρρύνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να πουν την ιστορία τους.

Το Πρότζεκτ των Μαρτυριών - The testimonies project - Greek translation


Popular posts from this blog

Norwegian Government Refuses To Recommend COVID Vaccines For Children

In Brief The Facts: The Norwegian government has stated that it will not recommend COVID vaccines for children. Vaccines are still available for children if parents request it. They cite concerns over vaccine side effects, as well the fact that COVID death and hospitalization risk for children is very rare. They also acknowledge the power of natural immunity. Reflect On: Why isn't evidence based medicine and science being used to make health policy in many countries around the world during COVID? Pause - set your Pulse... Take a breath. Release the tension in your body. Place attention on your physical heart. Breathe slowly into the area for 60 seconds, focusing on feeling a sense of ease. Click here to learn why we suggest this. The Norwegian government is taking advice from their Institute of Public Health, who has stated that it has not recommended that all children aged fifteen and under be vaccinated. They are taking this ap

Άποψη

 

Άποψη